RSS

Hétfői zanza

26 Jun

Ma nagyon nehezen indult a reggel, eskü nem tudtam, h milyen nap van, amikor felkeltem. Kellett egy pár perc mire összeraktam, h miért csörög a teló, miért kellene kimásznom az ágyból, hol vagyok, milyen évet és dátumot írunk. Reggeli kávézáskor konstatáltuk, h kb. mindenkinek nehezen indult ez a nap, fejben még senki nem ébredt fel rendesen. Aszem ma fizikailag túlélésre játszok, mentálisan meg szimplán nem vagyok itt.

Tegnap megnézem a Hidden figures filmet, nemtom mi a címe magyarul, de ajánlom mindenkinek. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, h fehér nőként láttam napvilágot, ha nem is Európa fejlett nyugati részén, de nem is valami eldugott török kisfaluban, ahol engem vernek meg, ha megerőszakolnak. Borzalmas volt látni, h mennyi mindennel kellett megküzdeniük az amúgy értelmes, okos, vicces színesbőrű nőknek. Persze megvolt a filmben a tipikus amcsi mentalitás, h mi vagyunk a legjobbak, mi mindent legyőzünk, kapják be az oroszok, meg a patriotizmus, de nem volt zavaró.

T aszem megsértődött rám a múltkori miatt, mert megfeledkeztem a közös ebédről. Már tucatszor bocsánatot kértem, de nem nagyon szól hozzám, én meg nem fogok futni utána. Majd kitalálja, h meddig akar még haragudni/ignorálni.

A telefonom még sem gyógyult meg, viszont annyira azért sikerült visszahozni, h működik, üzenetet küldeni tud, hívás odavissza kezelés megy, pár extra szolgáltatás nem fut rajta, így ezt a hónapot még kibekkelem vele, utána pedig megnézem, h mit tud ajánlani a piac.

J úgy néz ki lenyugodott, most pár hétig biztos nem fog baszogatni semmivel, mert hozza a szokásos nem szólunk egymáshoz formáját. Amikor beszélünk, akkor meg tök visszafogott. Én meg továbbra sem tudom eldönteni, h ez most zavar vagy sem. Aszem részben igen, részben nem.
A csapat amúgy most látványosan leszarja egymást, pedig igazából csak két ember távozott (Á még nem ment el, csak kivette a szabikat, amik időarányosan járnak neki). Kár, amikor egy közösség így szétesik, de hát ha mindig csak ugyanazok az emberek próbálják meg összetartani, más meg mindig csak sodródik, akkor ez elkerülhetetlen.

 

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on June 26, 2017 in everythinginbetween, me, work

 

One response to “Hétfői zanza

  1. Angwen

    June 26, 2017 at 08:28

    A számolás joga. Mármint a magyar cím.

    Liked by 1 person

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: